Over

daphne2Welkom, wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Mijn naam is Daphne, ik ben 29 jaar en kom oorspronkelijk uit Heerlen. Ik woon nu bijna 10 jaar in Utrecht. Ik ben hier terecht gekomen toen ik culturele antropologie (bachelor) en later interculturele communicatie (master) ging studeren aan de Universiteit Utrecht.

Tijdens mijn studentenleven kwam ik steeds meer aan. Ongeveer anderhalf jaar geleden ging bij mij de knop om. Ik ben gezonder gaan eten en meer gaan sporten. In totaal ben ik 32 kilo afgevallen door deze leefstijl. Ik houd nog steeds van lekker eten, maar probeer nu zo te eten dat hetgeen wat ik eet ook echt voedend is. Zo vervang ik bijvoorbeeld ongezonde ingrediënten zoals suiker en bloem door agavesiroop en volkoren speltmeel. Daarnaast maak ik regelmatig vegan recepten. Door dit voedingspatroon aan te houden, zit ik nu ongeveer een half jaar al op mijn streefgewicht.

Mijn vrienden en familie vinden mijn recepten altijd erg lekker, vandaar dat ik ze ook met jullie wil delen. Mochten jullie vragen hebben, dan hoor ik dat graag!